top of page

Diensten

X-ECO PLUS BV is uw partner bij voorkeur wanneer u gaat bouwen, verbouwen, keuren, verkopen of verhuren van uw woning, appartement, vakantiehuis of andere. 

Wandboiler

EPB

U gaat bouwen of verbouwen?

EPB staat voor 'EnergiePrestatie en Binnenklimaat'. De energieprestatieregelgeving legt eisen op voor isolatie, installaties, ventilatie en oververhitting.

Zonnepanelen

EPC

U wil uw appartement of woning verkopen of verhuren? Een EPC is verplicht om de koper te informeren over de energiezuinigheid van de woning.

Bouwvakker

EPC
gemeenschappelijke delen

Ook voor de gemeenschappelijke delen van uw appartement is een EPC verplicht. Dit noemen we een EPC gemeenschappelijke delen.

Duurzame energie

BDT
luchtdichtheidstest

Bij een luchtdichtheidstest controleren we de luchtdichtheid van de buitenschil van de woning. Deze test is niet verplicht maar wel aan te raden.

Hand openend raam

VC

Veiligheidscoördinatie

Veiligheid is belangrijk en risico's moeten we vermijden. In de bouw is het verplicht bij het inhuren van 2 of meer aannemers of contractanten.

Architect

VVO
ventilatieverslaggeving

Ventilatie is zeer belangrijk in uw woning. Om ventilatie normen te garanderen zijn er enkele verplichtingen voor ventilatie. 

Air Compressoren

Rio
Rioleringskeuring

Veiligheid is belangrijk en risico's moeten we vermijden. In de bouw is het verplicht bij het inhuren van 2 of meer aannemers of contractanten.

pijpen

TOTAALPAKKET

Vertrouw uw verschillende producten toe aan onze mensen. Wanneer u voor het volledige pakket kiest voor nieuwbouw dan kunnen wij u een extra voordelig tarief voorzien.

We zorgen voor een vrijblijvende offerte op maat.

bottom of page